Despre

Andreea Burlacu

Al 5 lea an de scris despre carti, filme, teatru, evenimente si lucruri care-mi atrag atentia. Nu in ultimul rand, ganduri razvratite si observatii sociologice.

Om de comunicare, PR Magician FRIENDS \ TBWA.

Imi place sa scriu, o fac de multa vreme, cu mult inainte de acest blog, am exersat-o si pe alte platforme (orasulciteste, pr365, recitiri, cerecomand, blogul BECMedia, AdVenture, 3ner) si in numeroasele proiecte pe care le-am facut in agentii.

Am jurizat Superscrierea cititorilor, concursul de poezie C-rima cu premeditare, am fost nominalizata in 2013 la categoria Best Woman Blogger in cadrul Digital Divas si sunt mandra ambasadoare de brand Editura All si Avon.

M-am  implicat si o fac in continuare cu drag in sustinerea si promovarea cauzelor care ma reprezinta si in care cred: Habitat for Humanity, Lecturi urbane, Civika, Autism Romania. Sunt mandra detinatoare a unei comunitati de cititori si oameni implicati in activitatea mea de blogger, comunitate reunita din toate cele patru zari.

Ma puteti găsi pe Twitter, Facebook, Linkedin si la andreea@andreeaburlacu.ro.

 

12 comments

  1. Apreciez și respect oamenii care știu să spună ceva în scris. Eu nu știu să mă exprim decât grafic. Totusi, am ceva să le reproșez tuturor celor care postează oriunde ar face-o și o fac greșit. Avem o limbă care are diacritece, de ce nu le folosiți?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *