Rezumat de weekend

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Weekend-ul trecut a inceput mai devreme decat i se cuvenea, insa a facut-o in scopuri nobile si bine primite.

Blogoree

S-a relansat Blogoree, un site extrem de util tuturor bloggerilor aflati la inceput de drum. Imi amintesc cum eram eu acum 2 ani, cu dashboard-ul in fata si nu stiam de unde sa-ncep, ce sa fac prima data, ce este esential sa nu ratez, etc. Daca abia va construiti un blog sau aveti suficienta experienta, dar si altruism pentru a o impartasi intrati pe blogoree.ro si ajutati comunitatea online sa creasca frumos.

Party Guinness

Dupa cum stiti, joia trecuta am celebrat ziua lui Arthur Guinness, motiv numai bun de a toasta cu berea ante-mentionatului. Asadar, dupa Blogoree, am purces ca niste copii cuminti, dar entuziasti la o petrecere in cinstea Guinness, unde am avut parte de multa voie buna, de o primire excelenta si bineinteles, de multa bere.

Cum se toarna berea corect in halba invatam de la Chinezu si tot de la dumnealui am preluat si video-ul urmator:




Crosul Petrom

Duminica, 25 septembrie, Petrom a sustinut cel de-al 6 lea Cros organizat in scopul sustinerii unei vieti sanatoase. De aceasta data, pe langa premiile consistente pe care le-au oferit ca recompense, au lasat oamenii sa-si gaseasca singuri motivatia pentru care sa alerge si nu putini au fost cei care au ales sa-si petreaca astfel duminica.

Aici gasiti clasamentul final in caz ca ati avut vreo vecina, bunica ori vreo simpatie care a participat la cros si nu stiti ce rezultate a obtinut.

Felicitari  inca o data Petrom pentru frumoasele sale proiectele de implicare sociala!

    Leave Your Comment Here