Planurile blogului: 2011

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Am mai primit o leapsa. De data asta de la Auras care se incapataneaza sa faca din mine bloggerita mare (ca si Alex de altfel).

A venit bine dupa leapsa cu realizarile pe 2010 si e perfecta pentru ca nu-mi cere si planurile profesionale si pe cele personale. Doar cele legate de frumusetea asta de blog.

Leapsa e simpla: spune 3 lucruri pe care ti le doresti pe blogul tau in 2011, structurate dupa: constanta, trafic, continut, da-o mai departe la 3 persoane (da, numai 3) – spune si de ce le-ai dat lor – si inspira-te :D

Constanta

Clar, dar clar, vor scrie mai des. Pentru ca asa mi-au spus domnii experimentati din industrie ca e bine, pentru ca a inceput sa-mi placa si pentru ca asa se cade.

Trafic

Dragii mei, stiti bine ca eu nu am treaba cu asa ceva. Intru prin analytics-ul meu din an in Paste si atunci sa ma mai amuz de search-urile cu care ajung oamenii pe blogul meu. (exemplu: “mno”). Eu sunt ceva mai boema, iar cifrele astea imi zgarie retina, asadar, nu le citesc.

Continut

E dificil de spus ce voi scrie exact pentru ca, desi initial ma gandeam la un blog dedicat unui domeniu,nu a ajuns asa. E blogul meu si e la fel de complicat si de nebun ca mine.

Voi scrie in continuare despre munca mea, despre voluntariat, Natasa isi va continua povestea si foarte probabil ma voi intoarce la o pasiune mai veche, politica. (doctrine, ideologii, filosofi)

Si cam atat pot si vreau sa va dezvalui. Restul veti vedea pe parcurs.:)

Predau leapsa:

– colegului meu Alex Tunaru: daca tot nu stiu ce face cu disertatia, macar sa stiu ce face cu blogul.

– lui Gogu pentru ca imi e dor sa vad articole noi pe blogul lui 😀

Alinei pentru ca-mi place de mor cum scrie.

Leave Your Comment Here