Nou-nascutii

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Aseara am primit un mail care m-a dat peste cap. E drept, sunt foarte empatica, plang la filme si in general ori de cate ori aud/vad o situatie grea pentru o  fiinta de langa mine. Dar asta a fost si special.

Probabil in stransa legatura cu articolul de ieri in care anuntam ca-mi donez ziua, doctorul Cătălin Cîrstoveanu mi-a scris cu rugamintea de a-i da mesajul mai departe.

In primul rand aproape am lesinat dupa ce am dat rapid un search pe google (aia e, nu pot sti toti oamenii din lume) si am vazut ca neonatologul mai sus mentionat este foarte des numit “ingerul copiilor”. Un om mare ce lupta de multi ani pentru a salva nou-nascutii si-a facut timp sa filmeze clipul de mai jos si sa-mi scrie. Sunt onorata si sper ca impreuna sa-l putem ajuta cat mai mult.

Chiar daca inca nu am copii, toata lumea stie cat iubesc gamaliile galagioase, asa ca voi face tot ce-mi sta in putinta sa-i ajut sa aiba un viitor.

FVF08-KV-Campanie-Constanta-1200

Iata si mesajul:

Bună, Andreea,

Sunt Cătălin Cîrstoveanu, medic neonatolog la spitalul Marie Curie şi unul dintre cititorii blogului tău. Te rog, acordă-mi două minute pentru a citi acest mesaj.

Eu sunt unul dintre medicii neonatologi din această ţară care au şansa să lucreze într-un spital renovat şi dotat cu echipamente moderne. Totul a fost posibil cu ajutorul unor oameni care au contribuit cu timpul, experienţa şi banii lor, pentru ca bebeluşii nascuţi cu probleme să aibă mai multe şanse la viaţă.

Acum este din nou nevoie de ajutor, pentru a moderniza secția de Terapie Intensivă Nou-Născuţi de la Spitalul Judeţean Constanţa. Copiii cu probleme din toată regiunea de sud-est a ţării merg acolo şi, din păcate, rata mortalităţii este mare…

Te rog, ajută-ne să ducem mai departe vestea despre campania de strângere de fonduri pentru modernizarea secţiei de la Spitalul Judeţean Constanţa. Copiii şi famiile lor au mare nevoie de ajutor. Am înregistrat un mesaj video pentru tine. Ti-aş fi recunoscător dacă l-ai posta pentru cititorii tăi, împreună cu link-ul către site-ul campaniei, www.NouNascutiConstanta.ro.

Da un mesaj la numărul de telefon 8845, doneaza doi Euro si niste bebelusi vor avea o sansa la viata. Iti multumesc deja, esti un suflet mare!

Leave Your Comment Here