Boardgame la #BLP13: Orange Express

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Bloggers Lan Party - Orange Express

Stiti vorba aia legata de singura diferenta dintre copii si adulti? E strans legata de pretul jucariilor. :)) Ne jucam toata viata si bine facem pentru ca in felul asta ne pastram creierul bine antrenat si spiritul tanar. Anul asta m-am jucat mai mult ca niciodata (ce-i drept aparusera premise inca de anul trecut 🙂 ) tot ce mi-a picat in mana: NFS, Mortal Kombat, Rentz, Whist, Dixit, Catan, Ticket to Ride si Hive. Ori e apropierea de cei 30 de ani, ori pur si simplu trebuie sa accept ca sunt o jucatoare. :))

Dar sa revenim la principalul motiv pentru care iti destainui toate astea. Pe 4 martie vom avea parte de o noua editie BLP, mai exact a 13a. Daca inca nu stii ce e ala BLP – Bloggers Lan Party, te invit sa repari repede treaba asta caci e pacat sa ratezi o zi intreaga de joaca (poti vedea aici cum au fost editiile trecute, ce tipuri de jocuri gasesti si ce premii aduc competitiile). Fie ca iti plac jocurile video, realitatea virtuala, boardgame-urile, sigur gasesti atat oamenii, cat si provocarea potrivita daca ajungi la Impact Hub pe 4 martie.

Cum poti face asta? Pai aici intervine partea simpatica unde eu vin cu solutia si tu ma bucuri inscriindu-te in echipa mea. Intra aici, completeaza datele cerute, iar pe 2 martie la ora 20:00, echipa #BLP13 va trage la sorti un nume dintre cele înscrise in echipa mea care va primi acces la Bloggers Lan Party, ediția a 13-a. Si uite asa, pe 4 martie vei veni alaturi de mine sa ne jucam Guitar Hero, NBA2K17, dar mai ales boardgame-ul care mi-a trezit curiozitatea: Orange Express.

Jocul asta e un fel de Ticket to Ride adaptat pe o harta a Romaniei, ocazie cu care participantii isi pot pune la incercare cunostintele geografice cu scopul de a crea cele mai lungi trasee formate din vagoane de tren, folosindu-se de cartile de joc primite. De ce a fost creat jocul asta?

Am sa las direct raspunsul celor de la Orange, pentru ca ei stiu cel mai bine:  ”În 2016 am extins acoperirea 4G și am ajuns la 6723 de localități la nivel național. Am ascultat dorințele clienților noștri și, în ultima parte a anului, am acoperit peste 1300 de localități ca urmare a votului utilizatorilor 4G Fun Kit. Întreaga rețea Orange conectează 1 din 2 români, ducând mesajele lor mai departe și deschizând noi drumuri datorită accesului la servicii de date de cea mai înaltă calitate. Pentru a ajunge la aceste performanțe, am parcurs o cale lungă, timp de 20 de ani.
Te invităm să explorezi, să descoperi și să te bucuri de cea mai extinsă rețea 4G din România cu Orange Express. Antrenează-te pentru cel mai lung drum al distracției la viteze 4G.”

Asadar hai, va astept la mine in echipa sa aratam ce putem. Si abia astept sa ma intalnesc cu unul dintre voi live la #BLP13.

Spor la inscris si jucat!

About Andreea

Om de comunicare, trecuta prin agentii, mi-am revendicat felia de tort ce-mi place cel mai mult: crearea de continut. Mai multe informaţii aici.

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *