Conjugarea  verbului  “a (se) indragosti”.

38 Flares Filament.io 38 Flares ×

conjugarea  vb indragostiEu cred ca indragostitii au memoria unui peste. Uita , fratiuc, de la mana pan’la gura tot: si ce au de facut, si cum i-au schilodit cuvintele alea grele si pumnul ala din stomac cand celalalt i-a zis: m-am intors acasa.

Indragostitii iarta tot si uita tot, sunt niste schizofrenici fericiti ca boala lor trece. Sau tocmai asta ii supara? Poate sunt bipolari, 🙂

Omul indragostit isi pierde o intreaga emisfera a creierului, e subrezit de toata partea stanga si uneori isi pierde chiar si instinctele mostenite de atata vreme, transmise cu sarg de la o generatie la alta.

Dar,

Existenta acestui dar ii face sa cada in pacatul de a-si uita menirea de fiinta rationala. Existenta acelui simtamant ce n-are descriere, doar denumiri strambe si deloc pe masura lui. Ce inseamna “indragostit” pana la urma? Cine a decis ca un cuvant ca asta e suficient de bun pentru a descrie emotia, trairea, nemurirea inceputului de bine?

Inceputul de iubire, cum imi place sa-l numesc, e libertate adunata cu placere, emotie in cea mai pura forma si iubire asa cum ar trebui ea sa si ramana: deloc agresiva, deloc posesiva, deloc  acaparatoare de personalitati.

Daca as crede in fericiri (pentru cei total neinteresati de zona religioasa, fericirile sunt o serie de binecuvantari spuse de Jesus) as spune fericiti cei indragostiti pentru ca a lor e libertatea si iubirea si implinirea.

Si as mai spune ca e pacat ca multi reped aceasta bucata cu gandul la ce va urma, la ce a fost, la penibil, la teluri si nevoi, la neimpliniri, la scopuri.

Hai, sa va iubiti mult si frumos. 🙂

 

 

About Andreea

Om de comunicare, trecuta prin agentii, mi-am revendicat felia de tort ce-mi place cel mai mult: crearea de continut. Mai multe informaţii aici.

3 comments

  1. Si vorbesti de “iubire”, intr-o tara in care toate fetele sunt curve ? :))) Amuzant. Sau poate nu….e de plans….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *