SONOR si Street Delivery

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

SONOR2015Vine Street Delivery din nou si odata cu ea (da, in capul meu acest festival e o femeie – la fel de complexa, la fel de frumoasa, la fel de asteptata) vine si SONOR (da, concertele aflate sub umbrela SONOR seamana cu un barbat –  sigur, puternic, sexy).

Evenimentele SONOR sustin artistii romani si reusesc sa o faca tot mai bine. La cea de-a 10 editie Street Delivery, SONOR va aduce in fata publicului pe: Les Elephants BizarresAlexandrinaRobin and the BackstabbersUrmaByronKumm si Sophisticated Lemons.

Daca pana acum concertele erau chiar pe Artur Verona, mai ingramadite, mai greu cu unele sonorizari, acum ele se muta odata cu SONOR la Arenele Romane unde vom avea mai mult spatiu, mai multe trupe, mai multa voie buna.

Si cum stiti ca-mi place sa dau mai departe energia buna pe care o primesc, ofer 2 abonamente duble daca-mi raspundeti la o intrebare simpla: Care-i piesa ce va misca cel mai tare sufletele de la oricare din trupele mentionate mai sus?

Concursul se incheie pe 11 iunie, la ora 14, iar cei 2 castigatori vor fi selectati prin random.org.

Spor si ne vedem acolo 🙂

 

LATER edit:

Au venit si  castigatoriiiiii 😀

sonoro

 

About Andreea

Om de comunicare, trecuta prin agentii, mi-am revendicat felia de tort ce-mi place cel mai mult: crearea de continut. Mai multe informaţii aici.

28 comments

  1. Robin and the Backstabbers – “Soare cu dinti”
    Si pe locul 2 e clar “Cand te-am cunoscut Cristina”, tot de la ei.

  2. Alexandrina – Noaptea – te duce inapoi in serile calduroase de vara, din copilarie, cu greieri si miros de tei si orispa de casa de tara,

  3. Kumm – “1000 de chipuri”
    Mi-e suficient sa o ascult dimineata ca fiu plin de energie toata ziua!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *