Lupta, Raluca!

81 Flares Filament.io 81 Flares ×

raluca-si-pisicaAm inceput articolul asta in zeci de feluri. Pur si simplu nu stiu sa-l scriu, nu gasesc nici o formula care sa explice suficient cat de mult imi doresc sa vad numarul sms-urilor crescand cu miile pe ora si astfel, suma de care are Raluca nevoie sa fie acoperita.

Si pentru ca Mauriss se pricepe mai bine ca mine, il las pe el sa va zica povestea.

 

Dar imi doresc mai mult decat niste sms-uri, caci nu mereu timpul este de partea noastra. Ca atare, fac ce pot si ce stiu si m-am gandit la  un târg: Toti aceia ce vor sa doneze mai mult decat cei 2 euro prin sms, si va invit sa faceti asta, vor avea spatiu media pe acest blog si promovare pe retelele mele sociale. E felul meu de a oferi ceea ce pot. Unii alearga pentru o cauza, altii s-au ras in cap, altii fac licitatii. Eu stiu sa scriu si am blogul asta, asa ca va invit sa facem lucruri frumoase impreuna.

Asadar, dragi companii, caci voua ma adresez in primul rand, fiti generoase, donati si apoi vom gandi campanii frumoase impreuna, promit sa va ofer tot suportul. Ce ziceti, batem palma? 🙂 Si nu uitati:

Puteţi trimite SMS la 8832 şi prin care donaţi 2 euro.

Cei care doresc să facă donaţii (pot fi şi persoane juridice care pot şi doresc să facă sponsorizări din impozitul pe profit) o pot face şi în conturile:

 

RO85INGB0000999900046911 – RON, titular Raluca Tonciu

RO56INGB0000999901632122 – Euro, titular Raluca Tonciu

RO96INGB0000999902656498 – USD, titular Raluca Tonciu, deschise la ING Bank – Sucursala Mosilor

(COD SWIFT INGBROBU)

sau făcând o donaţie în contul PayPal al sotului ei Bogdan Pietroiu (bpietroiu@gmail.com)

 

About Andreea

Om de comunicare, trecuta prin agentii, mi-am revendicat felia de tort ce-mi place cel mai mult: crearea de continut. Mai multe informaţii aici.

5 comments

  1. Noi am pus ceva în contul ei azi. Mai mult de doi euro, sumă care pentru noi nu înseamnă cine știe ce, dar se adună la restul. Eu nu o cunosc personal pe Raluca, dar soția mea da. Sper doar că vor face minuni în China pentru ea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *