Fericirea e un lucru marunt

33 Flares Filament.io 33 Flares ×

Andreea BurlacuSpune vorba unui cantec. ‘Or stii ei tapinarii ce spun acolo.

Cert e ca fericirea e bucatita in franturi mici-mici numite zambete. Purtam zilnic fericirea sub nas si uitam cam des de ea. O vedem la altii, o admiram si tot alergam dupa ea uitand in fiecare clipa ca o putem crea.

Mi-ar placea sa fiu un supererou care sa aiba ca principala putere desenarea de zambete pe fetele oamenilor. Sunt convinsa ca as rezolva multe conflicte, as salva multe vieti, probabil as elimina razboaie. Imaginati-va ce putere ar mai avea un discurs agresiv, inversunat, dar spus cu zambetul pe buze. N-ar mai aduna masele in scopuri gresite. 😉

Uite, pentru ca nu am aceasta super-putere, va propun un exercitiu. De fiecare data cand cineva va supara tare, respirati adanc si zambiti. Incercati. Si monitorizati experimentul macar o saptamana. O sa vedeti cum intampinati mai multa intelegere, bunavointa, simpatie si pozitivism. Cum vor aparea mai multe sanse si mai multa energie buna.

Si ca sa va demonstrez in direct cat de mult cred in puterea zambetului, ce frumos imi sta zambind si ce fain e sa vezi o piata intreaga de oameni zambitori, haideti cu mine pe 24 martie, adica marti, in Piata George Enescu, incepand cu ora 15. It’s a date, da? 🙂 Impartim #zambetdupazambet si ne distram impreuna.

Lasati-mi un comment aici sau dati attend aici, ca sa stiu cu cine ma vad. 🙂

 

About Andreea

Om de comunicare, trecuta prin agentii, mi-am revendicat felia de tort ce-mi place cel mai mult: crearea de continut. Mai multe informaţii aici.

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *