Draga mea, ai patit ceva?

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

pasiune si dramaNu, n-am nimic!

Ah, atunci am facut eu ceva!

Stiti discutiile acelea interminabile, cu ea botoasa si el incercand sa-i intre in voie, desi e convins ca n-a facut nimic gresit.

Discutii, certuri, telenovele. Ramai cu mine, intoarce-te la mine, vino-napoi sa fim iar amandoi. Oh, wait, astea-s versuri de cantec.

Revenind. Pasiunea si drama fac casa buna si se muta din camin in camin in cautarea de noi adepti si noi victime.

 

Dar casa si mai buna fac iubirea si mancarea.  Nimic nu e mai fain decat sa mananci fainoshaguri si sa te bucuri de ele alaturi de persoana iubita. Mancarea are parca alt gust alaturi de persoana iubita, nu? Iar gatitul impreuna cu el/ea e magic. De cand n-ai mai incercat asta?

Lidl vine din nou cu o super solutie: 2 saptamani cu tematica iberica, deci ingrediente si produse facute cu dragoste pentru ca dragostea sa dureze. Tu trebuie doar sa le aduci in casa si sa le lasi sa-ti contureze povestea.

Daca vrei sa afli mai mult despre pasiune dar si produse intra aici. Eu iti propun preparatul meu preferat din zona iberica. (bineinteles se prepara usor, rapid si cu mult patos)

Creveti (in stil spaniol)

  • 450 gr creveti curatati;
  • 4 catei de usturoi, taiati fin;
  • 1 lingura paprika spaniola;
  • 1 lingura fulgi de ardei iute;
  • 90 gr cognac ;
  • 6 linguri ulei de masline ;
  • 1 lamaie;
  • 3 linguri patrunjel proaspat tocat.

Ce faci cu toate astea? Amesteca intr-un castron usturoiul, paprika, ardeiul, sherry-ul, uleiul de masline si sucul de lamaie. Pune apoi crevetii in acest sos si da totul la cuptor pentru 15 minute. Apoi ii servesti  cu patrunjel proaspat, tocat, presarat pe deasupra si cu felii de paine crocanta sau paine prajita.

Minunat, nu?

Hai pofta mare si nu uitati, 2 saptamani de pasiune si drama, dar mai ales mancare aleasa.

 

Imagine oferita de shutterstock.com.

 

About Andreea

Om de comunicare, trecuta prin agentii, mi-am revendicat felia de tort ce-mi place cel mai mult: crearea de continut. Mai multe informaţii aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *