Despre cum epoca asta nenoroceste generatii…

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

colourful-cute-photography-rainbow-umbrella-umbrella-Favim.com-140479sau cum ne-o facem cu mana noastra.

Sa nu ma intelegeti gresit. Nu sunt anti-tehnologie sau evolutie. Nici impotriva retelelor sociale si a canalelor de comunicare online, in general. Doar am lucrat destul in mediul asta, am blog de 4 ani, 27 in total pe lumea asta, asadar ma incadrez si eu in generatia asta searbada si ciuntita.

Doar ca, asa cum unii dintre voi stiti, prefer masina de scris laptopului, stiloul imprimantei si cinema-ul torentilor. Ca asa am crescut,  in alta epoca si am fost aruncata din greseala in anii ’90 aici. Prefer plimbarile de mana in parc si florile aduse fara motiv in locul selfie-urilor duble aruncate pe Facebook.

Si sa ajung de la elementul ce m-a impulsionat sa scriu acest text. Citeam asta intr-un articol:

16. When dating, instead of expressing how they feel directly to you, a person is more likely to post a Facebook status or Instagram a Tumblr-esque photo of a sunset with a quote or song lyric of someone else’s words on it, and while it may not mention your name, it’s blatantly directed at you.

Mai sa fie! Fix cretinatatile astea le facem cu totii. Si cu totii avem pretexte care mai de care mai destepte. Motive, argumente, cand, sa fim seriosi!, ne e teama sa mai luam omul de mana si sa-i spunem: “Imi placi tare mult!” sau “nu vreau sa te mai vad” sau “imi faci rau”. Nuuu, noi ne punem melodii de amor ghemos sau citate suparate din Arsenie Boca. Ah si, bineinteles, nelipsitele texte despre frumusetea interioara.

Daca pastram ritmul asta, #duamnefere, vom pierde multe lumi din noi si din jur.

Pana data viitoare, hai sa comunicam mai mult cu ochii. 🙂

 

    Leave Your Comment Here