Revelion

19 Flares Filament.io 19 Flares ×

The Countdown 2014 - posterSau trecerea dintre ani sau alte asemenea clisee lingvistice. Un eveniment cam prea bagat in seama pentru ce poate sa ofere, dupa umila mea parere. Se termina un an, incepe altul. Atat.

Sunt ani buni de cand nu stiu ce voi face de Revelion. Bineinteles ca nici anul asta nu ma dezic de spiritul meu liber. Trebuia sa plec in Barcelona, m-am razgandit, trebuia sa fac multe, nu mai vreau sa fac ce trebuie. 🙂

Insa stiu cat de important e pentru voi, pentru majoritatea celor de langa mine. Si ca atare, atunci cand am primit propunerea de a scrie despre THE COUNTDOWN 2014 – New Years’Eve Dance Party, ce se va desfasura la Sala Polivalenta si in plus, sa ofer 5 invitatii duble, n-am putut sa refuz.

Povestea e cam asa: puteti petrece revelionul la Sala Polivalenta, alaturi de Christopher Lawrence, DJ Wanda, DJ Miki Love si Snatt & Vix. Petrecerea este organizata de MEI Concerts Entertainment  cu participarea extraordinara a Playboy, pe 31 decembrie (of course), incepand cu ora 22.

In cazul in care sunteti in pom cu planurile anul asta si va doriti sa mergeti la Sala Polivalenta trebuie sa-mi scrieti in comentarii cel putin un motiv pentru care ar trebui sa va aleg castigatori. Ultima zi de inscriere in concurs este vineri, 27 decembrie. Sambata voi anunta castigatorii si modalitatea de a intra in posesia invitatiilor.

Spor!

Pana data viitoare, mancati cu cap de Craciun. 🙂

 

About Andreea

Om de comunicare, trecuta prin agentii, mi-am revendicat felia de tort ce-mi place cel mai mult: crearea de continut. Mai multe informaţii aici.

12 comments

 1. Hello 🙂 Paaaai…ar trebui sa ma alegi si pe mine pentru ca imi doresc sa petrec un revelion mai special anul asta, plus ca este si ziua mea si fac 27 de ani 🙂
  Pick me, pick me, pick me

 2. Pe mine, pentru ca mi s-au dat toate planurile peste cap in urma unei despartiri. Am nevoie de o baie de muzica, vibe, oameni si lumini, sa trec peste tot si sa o iau de la capat. Craciun fericit!

 3. Pana in prezent, nu am mai avut parte de o astfel de experienta! 🙂 Plus ca in ultimul timp cred din ce in ce mai tare ca nimic nu este intamplator! Ca de altfel nici faptul ca te am in lista pe facebook (Multumesc! :-p) si ca am dat peste acest concurs! Siiii, nu am niciun plan de revelion. Siiii, m-as bucura tare mult sa particip la ceva organizat la scara mareeee. 😀
  Sarbatori Fericite si succes in tot si toate! 😉

 4. mie nu imi plac planurile de revelion, ador chestiile aparute pe ultima suta de metri…
  de ce sa ma alegi pe mine pentru ca imi doresc sa petrec revelionul intr-un mod inedit alaturi de prietenul meu.

 5. Eu vreau pentru ca anul asta nu prea am apucat sa ajung la evenimente dance. Le-am ratat cam pe toate in afara de Sensation si chiar mi-ar placea sa incep 2014 pe Snatt & Vix si CL

 6. Va exista o lista cu numele voastre la intrare. Sa aveti buletinele la voi si sa va prezentati la Polivalenta. Cam asta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *