Bloggers Open 2013

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

bloggers open andreea si tomaIata ca am ajuns si  la finalul turneului.

Iata ca impreuna am reusit sa ne adunam in jur de 50 de pasionati, am reusit sa invingem vremea mai putin favorabila si sa petrecem impreuna un weekend de calitate. As putea sa va spun cifre: cate mingi s-au folosit, cate calorii s-au ars, cate premii au fost sau cate impresii pe bloguri ori Facebook, dar n-am s-o fac. Pentru ca dincolo de astea, dincolo de matematica evenimentelor, Bloggers Open incepe o traditie. Mai important decat orice e ca turneul asta a reusit sa adune oameni ce nu se cunosteau inainte, sa-i puna fata in fata, sa-i lase sa-si exerseze pasiunea si apoi sa-i lege tocmai prin ea. Arbitri ai Federatiei de Tenis, alaturi de antrenori ai GM Tennis, alaturi de ingrijitorii terenului, alaturi de bloggeri, de sustinatorii acestora, toti ne-am strans in jurul unei noi experiente ce ne dorim sa devina obisnuinta.

Multumesc tuturor celor implicati: multumesc participantilor pentru entuziasm, voie buna si energie, sponsorilor si partenerilor nostri, fara de care acest eveniment n-ar mai fi fost posibil, sustinatorilor care prin orice metoda, cat de mica- un like, un share, un articol au dus vestea Bloggers Open mai departe, multumim campioanelor noastre pentru participarea in turneu si meciul demonstrativ si abia astept sa ne vedem la Bloggers Open 2014.

Bloggers Open 2013 a fost un eveniment organizat de GM Tennis si sustinut de OrangeSony Mobile si Sarto Made to Measure.

    Leave Your Comment Here