Tenis. Bloggers Open.

51 Flares Filament.io 51 Flares ×

Logo-Vectorial-GMPentru ca tenisul e un sport nobil. Pentru ca exista si alte sporturi in afara de fotbal. Pentru ca Gabi Moraru este un antrenor excelent, un fost jucator important al tarii si unul dintre cei mai dedicati oameni pe care ii cunosc. Pentru ca GM Tennis este locul in care devii mai putin stresat, mai sanatos, mai vesel.

Datorita tuturor motivelor astora si inca pe atat am decis ca zona online merita si se va bucura sa aiba un turneu dedicat. Asadar, daca esti blogger, nu conteaza daca ai domeniul pe .ro, .com, .eu sau esti pe wordpress ori blogspot, te poti inscrie urmand un singur pas simplu: scrie un articol in care sa ne povestesti ce-ti aduce tie tenisul, iar la final foloseste fraza noastra de incheiere si gata. Bineinteles, ar fi mai simplu sa ne zici si pe Facebook ca ai scris, sa te gasim mai usor. Incheierea pe care te rugam sa o folosesti este:

Bloggers Open 2013 este un eveniment organizat de GM Tennis si susținut de Orange, Sony Mobile si Sarto Made to Measure.

Va exista un turneu feminin si unul masculin, asadar vom avea si 2 castigatori.

Iar daca pana acum nu te-am convins sa te inscrii, iti mai zic si ca Bloggers Open 2013, eveniment ce se va desfasura wekendul acesta –12-13 octombrie,  va trece prin toate etapele unui turneu de tenis profesionist si va contine activitati conexe menite sa satisfaca nevoile spectatorilor: corturi recreative, zona Wifi, dar si un meci demonstrativ de dublu intre patru nume sonore: Ana Brânză, multiplă campioana mondiala si europeana de spadă, Gabriel Moraru, managing partner head coach la GM Tennis, Liana Ungur tenis coach la GM Tennis si un al patrulea nume pe care il pastram surpriza.

Turneul pune in joc, pe langa mult entuziasm si pasiune, o serie de premii pentru toti participantii: cartele telefonice Orange, produse Sarto, vouchere de joc la GM Tennis, vouchere Wilson. Cei doi finalisti vor primi doua telefoane oferite de Sony Mobile.

Nu in ultimul rand, zilele acestea, pana incepe turneul, veti avea posibilitatea sa va antrenati singuri sau cu un antrenor pe terenurile unde se va desfasura si turneul, trebuie doar sa ne anuntati ca va doriti acest lucru.

Pentru orice intrebari ma gasiti aici sau pe pagina de Fb a GM Tennis. Haideti repede cu inscrierile caci timpul e scurt. 🙂 Spor!

Bloggers Open 2013 Poster 1

About Andreea

Om de comunicare, trecuta prin agentii, mi-am revendicat felia de tort ce-mi place cel mai mult: crearea de continut. Mai multe informaţii aici.

25 comments

  1. Nu exista. Trebuie doar sa scrii un articol, sa folosesti fraza de incheiere si sa imi dai apoi linkul catre el si gata. Esti inscris 🙂

  2. Bloggers Open e un turneu de tenis. Asta nu inseaman ca este unul dedicat profesionistilor, ci tuturor celor care isi doresc sa invete, sa se perfectioneze. Totusi, vom juca doar tenis. 🙂

  3. Pentru liniștea mea, măcar, Radu poate juca badminton dacă pică să joace cu mine. Nu sunt neapărat în forma de altădată, deci eu sunt mulțumit de ceea ce va putea juca el :)) Hai, Radu! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *