E despre tine

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

ideo ideissi pentru tine. E Ideo Ideis 8. E iar teatru, e iar bine. E semnul ca suntem din nou tineri, ca iubim si traim ca niste adolescenti. E semnul meu de carte ce-mi opreste viata la pasajul ala pe care l-as reciti incontinuu, ori de cate ori ceva nu merge bine. Pentru ca Ideo revigoreaza, reintregeste si ascute simturi.

Sunt iar la masa mea de la Conciato, cu laptopul in brate, cu o sumedenie de prieteni noi si vechi alaturi, incercand sa ma adun din visare pentru a va povesti cum se cuvine ce se intampla aici. E dificil cand se aduna trairi, rascoliri, fiori, lacrimi, rasete, zambete furate.

Am trait alaturi de liceeni un sfarsit de lume anuntat la stiri sau cronica unui rasarit de soare avortat, cine cu prieteni, crize, petreceri, povesti cu printese si porcari, am cantat si continui sa am in minte “Never let me go”, iar acum astept sa vad oameni dresati la lilieci.

Ii puteti vedea si voi de la distanta pe stream. Puteti trai emotiile lor, ale parintilor, ale juratilor si mai ales ale organizatorilor. Aveam nevoie sa vad ca mai exista oameni atat de dedicati unei cauze faine, idealisti care muncesc la schimbarea lumii si chiar reusesc sa mute niste munti.  Aveam nevoie sa mai cresc un pic alaturi de oameni frumosi si o fac chiar acum. E iar Ideo, e iar bine!

Ideo Ideis este un proiect finanţat de A.F.C.N, realizat în parteneriat cuMinisterul Tineretului și Sportului şi sprijinit de Memo Plus ca parte din proiectul „Români frumoşi”. Evenimentul și-a găsit prieteni la VolksbankRinf,Millefiori, Illy, H&MTelDrumPro Invest, EuroCar, Aurelian Săndulescu și SC Brain SRL.

ParteneriPrimăria Municipiului AlexandriaIndygenBORȚUN•OLTEANU,FITSUNATCGodot Café-TeatruMuzeul Județean TeleormanSocietal,WeAreHereConciato, Focus pe Germană, Liceul Pedagogic Mircea Scarlat, Catalactica, Consiliul Județean Teleorman, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Teleorman.

Leave Your Comment Here