Confesiunile unui spirit liber

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

IMG_20130522_111652prins in conjuncturi si obligatii ce-i scrijileaza peceti mai grele decat armurile medievale. Un spirit ce inca viseza sa salveze lumea si sa demonstreze ca binele din oameni poate invinge.

Poate te-ai simtit macar o data in viata asa. Poate ai ales sa arzi calorii dandu-te cu capul de pereti si plangandu-ti de mila. Cu siguranta ai avut cel putin un moment in care nu ti-ai gasit locul, nici scopul si cu atat mai mult telul.

Si cu toate astea, de cele mai multe ori ti-ai continuat drumul ca un asin menit sa care desagi fara sa intrebe nimic de ele. Ai continuat sa privesti in fata si sa te tarasti prin pietris si maracini. Toate pana intr-o zi, o zi in care ceva ori cineva ti-a ridicat valul opac de pe ochi si te-a facut sa te opresti. Sa te opresti, sa te intrebi, sa cauti adevaratele raspunsuri, sa-ti amintesti de tine. Sau poate ai fost chiar tu.

Atunci ai luat o pauza de la viata, de la obligatii si mai ales de la societate. Da, iti este permis sa iei pauza. Ai voie sa te opresti din ceva pentru care nu ai fost pregatit, nici invatat, nici instruit cum se cuvine. Ai voie sa te opresti si sa te lasi in bataia vantului, a valurilor ori a picaturilor de ploaie. Ai voie sa respiri. Ai voie sa te bucuri.

Ai voie sa strigi tare catre soare. Si mai ales, dar mai ales, ai voie sa zambesti cu toata fata.

Asadar, draga tu, cel ce simti cum mori zilnic cate putin in fata unui laptop, cu lista de taskuri in ochi, fa o pauza.

Hai! Priveste putin poza asta, asculta piesa asta si gandeste-te pentru fix 2 minute la tine. (ia-o ca pe un task daca vrei).

20130518_190546-1_1

 

 

 

 

    Leave Your Comment Here