Femeia ideala

11 Flares Filament.io 11 Flares ×

perfect personAsa cum am promis, revin cu ideea-concept a femeii ideale, concept pe care va invit sa-l dezbatem impreuna  caci sunt tare curioasa daca barbatii imi vor da dreptate.

Femeia ideala este femeia ce nu a obosit sa-si sustina zambetul. Femeia ideala are omoplati conturati de ingeri si degete lungi, are ochi de zeu si stie ca un suflet trist e un suflet cu luminile stinse. Ea are rabdarea de a descoperi lucruri, oameni, concepte, trairi si picioarele impietrite  astfel incat sa nu fuga atunci cand viata ta o loveste.

Femeia ideala iti suceste viata pe dos astfel incat sa te bucuri de partea ei buna. Femeia asta iti tine capul in maini atunci cand gatul tau a obosit s-o faca, atunci cand iti simti corpul strain si viata departe.

Aceasta femeie e linistea intruchipata si acel “acasa” pe care l-ai pierdut sau poate nu l-ai gasit niciodata. Ea viseaza si spera, crede si incearca, se rostogoleste de durere doar cand nu e nimeni in jur sa o vada, se arunca cu capul inainte in tot ce simte, e blanda si buna, dar se transforma in fiara cu colti insangerati cand isi apara odorurile.

E femeia dulce pe care o vezi si deja ti se insenineaza ziua. E ochiul prin irisul careia vezi doar colorat.

Ea e. Sau nu. Dar atunci cand e, e fericire.

Sa fiti frumosi si sa iubiti ca-n povesti!

About Andreea

Om de comunicare, trecuta prin agentii, mi-am revendicat felia de tort ce-mi place cel mai mult: crearea de continut. Mai multe informaţii aici.

One comment

  1. Idealul nu exista, mai ales ca femeia care “se transforma in fiara cu colti insangerati cand isi apara odorurile” azi te considera important si maine e posibil sa fii subiectul coltilor care cred ca atentezi la alte odoruri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *