Despre noroc si alte lucruri

6 Flares Filament.io 6 Flares ×

In popor se spune ca aceia care nu au noroc la jocuri, au noroc in dragoste. Habar nu am de unde provine aceasta vorba de duh, dar daca e asa, pe mine ar trebui sa ma loveasca dragostea din toate directiile. Tare rar castig la jocuri, pana si vestitul noroc al incepatorului ma cam ocoleste.

Ultima data cand mi s-a demonstrat din nou teoria, a fost cand Alex ne-a invitat sa jucam noul Monopoly, un joc cu care nu interactionasem nici in varianta lui veche, dar, un joc ce m-a prins irecuperabil, asa cum am patit in trecut si cu Catanul.
Daca sunteti amatori de boardgames, ba chiar si daca nu sunteti, va recomand oricand aveti o seara libera cu prietenii sa luati Monopoly Millionaire si sa va bucurati de investitii, pamanturi, case, hoteluri si noile sale reguli. Iar daca stiti vechea varianta si ocoleati jocul pentru ca dura prea mult, ei bine, acum se termina mai repede, imediat ce unul dintre jucatori ajunge la primul milion.

Jocul este adus in Romania de Hasbro (ei au si Monopoly clasic si toate celelalte variante), iar aici gasiti trucuri, sfaturi, istoria lui si tot ce v-ar putea  interesa despre joc.
Si pentru ca am inceput discutia despre noroc, vreau sa cred ca exista oameni care au asa ceva si am sa provoc soarta cititorilor mei cu un concurs. Mai stiti voi cand va povesteam despre plantatia mea de cartofi si, si mai important, despre recolta mea de cartofi? Ei bine, ei au ajuns chipsuri. Chipsuri cu sare pentru ca asa imi plac mie, simpli si gustosi.
Si pentru ca imi sunteti dragi, iar cititorii mei sunt mai norocosi decat ai altora, am sa va invit sa imi spuneti cand v-ati simtit cei mai norocosi oameni de pe planeta. Iar eu va rasplatesc cu pungi de chipsuri Layscu mine “pe coperta”. Deal?
Hai sa fiti iubiti si muncitori, ca norocul se face.

About Andreea

Om de comunicare, trecuta prin agentii, mi-am revendicat felia de tort ce-mi place cel mai mult: crearea de continut. Mai multe informaţii aici.

6 comments

  1. Doar poza cu tine? Nu este destul! 😛
    Ai dreptate, monopoly si catan-ul sunt extrem de interesante. Desi, cam toate boardgames-urile creeaza o atmosfera placuta atunci cand le joci cu prietenii. Mai nou, pe mine m-a prins si febra Activity.

  2. Primul monopoly m-a plictist ingrozitor, am zis ca nu se termina nici daca jucam 2 ani…dar, revenind la intrebarea ta, cel mai norocos om de pe planeta m-am simtit acum 4 ani, dupa Sf. Stefan, cand m-am intors de la Tulcea si acasa ma astepta cineva foarte drag. A fost singura data in viata cand am simtit asta.

  3. Prima dată când m-am simțit foarte norocos – eram la Brașov pe Belvedere, făceam poze cu panorama orașului, vedeam mașina cum începe să alunece singură spre prăpastie, dar s-a oprit la 1 metru de prăpastie, în colțul unei borduri. Foarte norocos de fapt.

    A doua oară – când a venit fiică-mea pe lume.

    A treia oară – de fapt mă simt destul de norocos în fiecare zi. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *