Iubitii mei…pantofii

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

De curand am inceput sa scriu si pe un alt blog, unul colectiv in care imi exersez tusele feminine si in cadrul caruia ne vom juca cu intentii, obsesii, culori si…pantofi. 🙂

Cam asa incepe primul meu articol:

De ce sunt pantofii speciali si de ce aduc sau mentin fericirea? Cum de pot niste simple ghidusii fashioniste sa ne retrezeasca apetitul pentru viata, sa ne intinda zambete nemasurate pe chipuri si lumini fluorescente in priviri?
Poate pentru ca ei ne poarta in locurile in care vrem sa ajungem. Pentru ca acea pereche de pantofi negri cu tocuri curajos si obscen de inalte m-au dus la acea petrecere in care am descoperit savoarea burlaciei. Pentru ca acei tenisi rosii m-au dus de atatea ori catre casa lui. Pentru ca acei conversi roz m-au purtat la cel mai dorit concert din viata mea si m-au ajutat sa dansez pe ritmul lui Axl fara oprire.

Nu am o relatie speciala cu pantofii pentru ca sunt femeie; am o relatie doar cu anumiti pantofi, cu cei ce ma poarta spre tot soiul de descoperiri si aventuri. Nu cred in relevanta mult mai mare a brandului in defavoarea frumusetii. Pantofii mei sunt cei mai frumosi nu pentru ca ar fi Louboutin, Prada sau Jimmy Choo, ci pentru ca imi vin bine si ma reprezinta.

Continuarea, legata de cat de intortocheata si complicata e femeia Andreea Burlacu, o puteti gasi aici. 😀

Sursa foto.

    Leave Your Comment Here