Facem bine?

18 Flares Filament.io 18 Flares ×

Poate ca e doar un simptom al sindromului de codependenta, poate ca asa inteleg eu ideea de a te simti bine, facand bine, insa ma tot gandesc de cateva zile ce pot sa fac eu pentru niste copii ca ei sa poata simti sarbatorile mai frumos decat de obicei, ca macar niste suflete pure sa nu-si piarda increderea in viitor, in oameni, in ideea de bine.

Si am decis asa: clar vreau sa fac ceva. Clar totul trebuie sa se intample pe 21-22 decembrie (si ca sa am/avem timp sa organizam, si pentru a nu interfera cu planurile cuiva de vacanta).

In rest, va rog pe voi, cei ce veti citi aceste randuri, sa ma ajutati cu sugestii si, de asemenea, daca doriti sa contribuiti (cu idei, bani, forta de munca, entuziasm, comunicare), va astept cu mare drag.

Ma gandeam sa alegem intre un camin de copii si cateva familii nevoiase carora sa le dedicam o zi din viata noastra. Macar o zi pe an ii putem face sa simta ca nu sunt singuri pe lume si ca viata poate fi si buna.

Stiu ca in continuare vor fi copii ce mor de foame in Africa, stiu ca nu se face primavara doar cu o floare, dar floarea mea, cu floarea ta poate aduce niste zambete. Stiu ca acesti oameni nu traiesc doar de Craciun si nu au nevoie de lucruri doar in aceasta perioada, ci tot timpul, dar un umar oferit la timp poate da mai multa putere decar credeti.

Asadar, facem bine?

 

 

About Andreea

Om de comunicare, trecuta prin agentii, mi-am revendicat felia de tort ce-mi place cel mai mult: crearea de continut. Mai multe informaţii aici.

6 comments

  1. foarte, foarte bine cum te-ai gandit –
    sa te uiti si pe http://www.obdo.ro/

    citez din mail “anul acesta, actiunea va avea loc in weekendul 15 & 16 decembrie. Sambata vom merge la azile de batrani si duminica, la Balonul Copiilor. Ca si obiectiv, am vrea sa pregatim 700 cadouri pentru batrani si 1300 cadouri pentru copii, in total, 2000 de cadouri. Insa, nu este o cantitate de produse impusa, orice cantitate ne este de ajutor – cu cat avem mai multi oameni/ companii implicate, cu atat ne este mai usor sa atingem acest obiectiv. ”

    daca e ce aproape de ceea ce cauti, te pun in leg cu organizatorii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *