Creative Fitness Studio

50 Flares Filament.io 50 Flares ×

Creative Fitness Studio prezinta…. lectia de creativitate.

 

Din 16 octombrie antrenamentele revin, iar de aceasta data ma voi numara printre participanti. 😀  De ce? E simplu (cum imi place mereu sa zic): pentru ca un astfel de mod de invatare si dezvoltare prin joc si exercitii individuale iti trezeste sau pastreaza optimismul (dupa caz), iti ofera posibilitatea de a gasi solutii si de a fi eficient in situatii de criza si nu in ultimul rand, te ajuta sa cresti frumos si sa-ti dezvolti gandirea creativa. Si, pana la urma, nu vrem toti sa fim creativi in cat mai multe situatii din viata? 🙂

Fiecare modul (4 sesiuni) introduce două personaje-joker care definesc universul studiilor de caz si a informatiei de background. In această luna, Creative Fitness se desfasoara sub semnul Savantului si al Indragostitului (ma simt putin printre carti de tarot 🙂 ), oferind notiuni introductive si avansate din sfera procesului de cunoastere si inteligentei emotionale aplicate în mecanismul creativ. Fain, nu?

Sunt extrem de nerabdatoare, programul ma intriga si instiga la curiozitate maxima si in plus, unul dintre invitatii speciali este un domn pe care il admir de foarte multa vreme, Mugur Ciumageanu, motive pentru care timp de o luna ma dedic “studioului de creativitate” intru-totul.

Mi-ar placea sa va am colegi, asadar va amintesc ca inscrierile se incheie vineri, 12 octombrie, prin urmare trebuie sa va grabiti.

Intreaga descriere a conceptului Creative Fitness Studio, precum si toate detaliile administrative sunt aici.

Asa-i ca v-am facut pofta? Ne vedem in Mansarda FFFF?

About Andreea

Om de comunicare, trecuta prin agentii, mi-am revendicat felia de tort ce-mi place cel mai mult: crearea de continut. Mai multe informaţii aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *