Povestea lucrurilor care te definesc

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Exista lucruri pe lume care fac parte, vrand-nevrand, din tine. Apar lucruri de-a lungul vietii care te definesc, ce-ti devin dragi si pe care nu le vrei indepartate de tine. Desi ne propunem sa nu depindem de lucruri si sa nu ne legam sentimental de ele, inevitabilul se produce si astfel apar lucrurile care conteaza.

Eu marturtisesc ca am putine astfel de obiecte, atat din motive pur egoiste, din dorinta de a fi cat mai putin dependenta de ceea ce ma inconjoara, din motive rationale – caci legam lucruri de oameni si amintiri, din motive de comoditate (cand esti cu casa in spinare, devii foarte strict in materie de pastrarea lucrurilor) si din multe alte motive, pretexte, idei.

Dupa cum scriam aici, am 2 lucruri dragi. Intre timp s-au adaugat cu indulgenta inca vreo doua-trei. N-as vrea vreodata sa le pierd sau sa-mi fie furate. Oricare dintre cele 2 variante de instrainare m-ar infuria pe cinste.

Pornind de la ideea lucrurilor ce conteaza pentru tine, cei de la Kaspersky au lansat o noua generatie de solutii de securitate pentru utilizatorii individuali, utilizatori ce poate nu se pricep la solutii tehnice de pastrare a datelor la care tin, dar care ar suferi teribil sa-si piarda texte, fotografii, video-uri sau alte astfel de informatii pe care ni le stocam cu drag in propriile computere.

Tot aici am fost intrebata si ce mi-a fost furat sau am pierdut si am suferit. Intrebarea m-a bucurat la prima auzire, caci slava cerului, nu mi-a fost furat nimic niciodata. Cat despre pierdut, mi-am amintit cu tristete cum am ramas fara toate datele din primul meu calculator, un Pentium 4, caci mica si naiva fiind, nu m-am gandit nici la back-up, nici la antivirus, la nimic ce mi-ar putea proteja o sumedenie de poze din liceu, primele texte scrise in fata ecranului, lucruri pe care le-am pierdut si duse au fost.

Cum eu nu ma pricep la detalii tehnice, dar stiu cata nevoie am de programele astea de siguranta, puteti gasi aici mai multe detalii legate de noua suita de solutii de securitate.

Si pentru ca vrea sa va cunosc povestile si pe voi, am sa va provoc sa-mi ziceti cel putin un lucru care va reprezinta si pe care n-ati vrea sa-l pierdeti. Promit sa va si rasplatesc pentru efortul pe care vi-l cer si sa premiez cea mai interesanta/draguta/simpatica poveste cu un antivirus Kaspersky Internet Security 2013. Concursul incepe astazi, 26 septembrie, si se incheie miercuri, 3 octombrie.

Spor la povestit, va astept cu mare interes expunerile.

  • Mihai

    Am sa iti dau eu o solutie mai eficienta in cazul in care mai deti discul din computerul in care ai avut datele pierdute. Iti garanteaza cineva confidentialitatea datelor ? Iti garanteaza cineva ca acele date le vei putea recupera daca folosesti solutii de securitate ? Da. Sunt variante si variante. Pentru asta exista oamenii care se pricep, sa fie consultati.

  • Luc

    Superba ideea de a promova un produs prin incitarea de a spune mici povestioare care sa incurajeze constientizarea utilitatii acestuia si oferirea unui premiu! Merita tinuta minte!
    Tocmai din acest motiv ma vad oarecum obligat sa iti dau un raspuns desi, trebuie sa recunosc faptul ca este un pic dificil. Motivele sunt cam acelasi de care aminteai si tu. Nu imi fac prea multe griji de informatiile din computer. Poate si pentru ca am back-up-uri si folosesc Kaspersky PURE :-)) Totusi, recunosc faptul ca privesc si acum cu drag o pisicuta mica, gri, de portelan care reusea, de cand eram la gradinita – fara sa stiu motivul, sa imi aduca zambetul oricat de suparat as fi fost (sau as fi, bineinteles).

Leave Your Comment Here