smart- Open your mind

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Asa am facut, mi-am deschis mintea si vederea si am participat la evenimentul anual dedicat fanilor smart, “smart times”, tinut in acest an in Antwerp, Belgia.

Am participat alaturi de Raluxa, Denisuca, Sebi si castigtorii concursului despre care va povesteam aici la o manifestatie cum rar mi-a fost dat sa vad. Comunitatea iubitorilor/posesorilor de smart nu este doar uriasa, ci si foarte bine inchegata, vesela si inventiva. Am descoperit o mare de smart-uri pozitionata langa Marea Nordului, smart-uri aduse de prin toata Europa si mandru asezate intr-o expozitie a creativitatii.

 

 

 

 

 

Pe langa miss si mistter smart, organizatorii au realizat o serie de jocuri in care au implicat atat soferii cat si masinile,

 

si ne-au oferit posibilitatea de a testa varianta electrica a smartului, varianta de care m-am indragostit iremediabil.

 

Toata experienta m-a facut sa devin cu adevarat un fan smart, desi am iubit micile masini si pana acum. Apreciez enorm fiabilitatea lor, usurinta cu care se conduc si cu care te poti descurca intr-un oras aglomerat, si nu in ultimul rand, emisia redusa de CO2, emisie pe care o puteti compara cu cea a propriilor masini aici.

Stiti ca imi place sa am grija de cititorii mei, motiv pentru care ofer o cutie de ciocolata belgiana, extrem, dar extrem de buna, aceluia dintre voi care imi va oferi cea mai simpatica/faina/inventiva/amuzanta descriere a smart-ului, masina pe care eu as numi-o fara vreo opreliste, masina viitorului.

Astept raspunsurile voastre pana pe 9 septembrie, urmand ca apoi sa aleg un preafericit care sa se bucure de ciocolata. 😀

  • vlad

    scaunul care te ia la purtator

    rotile de oras (daca vrei totusi 4… 🙂 )

    prichindel cel curajos

    the parking master

    deliciul spatiilor mici

    😀

Leave Your Comment Here