Plaja semi-virgina vreau sa scap de pet-uri

29 Flares Filament.io 29 Flares ×

Buna ziua. Numele meu este Corbu si sunt numita plaja virgina. Nu imi este nici mie foarte clar de ce, dar asa spun oamenii. Nu mai sunt demult asa, de cand au inceput sa vina oameni care nu pun pret pe libertatea mea, ce nu ma respecta decat declarativ si-mi lasa drept amintiri vesnice pet-uri, ambalaje si alte asemenea gunoaie. Poate sunt eu de moda veche, poate nu mai stiu sa apreciez cadourile, dar pe vremea mea, primeam altfel de atentii: eram doar mangaiata de cosite blonde, de trupuri fericite, de mare, alge si vant. Acum sunt impodobita kitsch-ios cu tot ce nu le mai trebuie vizitatorilor mei, de altfel nu foarte multi la numar, dar suficienti cat sa ma schingiuiasca.

Sambata au venit niste binevoitori, vreo 120 la numar, sa ma ajute cu infrumusetarea, mai bine spus sa ma fac sa arat ca la inceputuri. Au strans 650 de kilograme de gunoiaie!!!! Vi se pare normal sa am atatea chestii pe mine? Si ma mai numiti si plaja virgina! 🙁

Si ei au fost socati de cum arat si de ce vizitatorilor nu le pasa de mine. Eh, dragilor… oamenilor nu le mai pasa.

Dar le multumesc celor ce inca se mai gandesc la mine si organizeaza astfel de initiative. Si celor ce stiu sa respecte initiativele lor.

Multumesc voluntarilor Petrom si va rog cat pot eu de frumos sa ma pastrati asa, sunt mai frumoasa!

Vara faina si plina de soare sa aveti!

About Andreea

Om de comunicare, trecuta prin agentii, mi-am revendicat felia de tort ce-mi place cel mai mult: crearea de continut. Mai multe informaţii aici.

3 comments

  1. Acum 4-5 ani era chiar virgina virgina… mergeai km intregi si nu vedeai tipenie de om (sau pet-uri si alte gunoaie)
    Anul trecut vedeai cate un om la fiecare 10-20 de metri… Mi se pare foarte nasol din parte televiziunilor ca au tot facut reportaje acolo si au facut locurile acestea cunoscute… Nu le mai ajunge Mamaia si celelalte statiuni Bucurestenilor… Acuma vin si pe plajele acestea semi-virgine si in urma lor “”650 de kg de pet-uri”… Rusine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *