BCR Ladies Open 2012

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Si anul acesta sustin turneul de tenis dedicat doamnelor si ca atare va invit sa ne vedem in acest weekend la Arenele BNR.

Sambata si duminica, 21-22 iulie, inainte de finalele competitiei, nume importante din showbizul romanesc se vor “duela” in Turneul Vedetelor Rexona, menit sa sublinieze spiritul fair-play-ului care domneste peste cel mai important turneu international feminin din tara noastra.

Cum imi place sa va rasplatesc mereu fidelitatea, va ofer o invitatie dubla pentru duminica, incepand cu ora 13, invitatie venita din partea Xerox Romania.

Cel ce-mi va oferi cel mai pertinent motiv pentru care ar trebui sa-i daruiesc invitatia va fi desemnat castigator. :). Pe locuri, fiti gata, start!

  • Bibi

    I used to like tennis. In the beginning, I liked it because I was playing with “him”. About 2->3 years ago, we decided to divide our life together and since then, we walk on separate ways. I don’t know how this happen, but he took my tennis with him.
    A few weeks ago, I decided to buy an old, used racket and I hoped it was used by a passionate spirit, so that maybe, just maybe, it will help me to get my tennis back. I think that, if I watch a live game from the field, accompanied by my present bf, I might feel that joy again and start playing, like I used to. Who knows?

    P.S. Sorry for writing in English. Somehow, it just seemed… easier…

  • Cas

    In 2010 am petrecut o săptămâna întreagă la Arene BNR ca voluntar în cadrul turneului BCR Open Romania, devenit ulterior BRD Năstase-Tiriac Trophy. A fost o experiența minunata. Pe parcursul zilele de concurs am avut șansa de a cunoaște jucători de seama și sa observ ca sunt oameni ca noi toți, oameni ce fac exact ceea ce le place.Mi-as dori nespus sa vad ce înseamnă și un turneu feminin. Mi-ar face mare plăcere sa asist la finala de duminica. Mulțumesc.

  • Julie

    Eu as dori sa merg la finala de duminica in primul rand pentru ca nu am vazut niciodata un astfel de meci de tenis. Nici la feminin, nici la masculin. Live ma refer. In al doilea rand pentru ca imi place sa cunosc oameni noi, si nu in ultimul rand pentru ca imi place sa ies mereu din cotidian, sa schimb atmosfera, sa invat lucruri noi si sa stiu ce perspective au ceilalti.
    Aaa da…si lucrez in domeniul wellness, drept urmare ma pasioneaza tot ce tine de sport! 🙂

Leave Your Comment Here