Be Smart!

8 Flares Filament.io 8 Flares ×

Dintotdeauna am apreciat masinile mici. Sunt funny, dragalase si extrem de practice (cel putin pentru oras). Si dintotdeauna am avut un sentiment aparte pentru Smart-uri. Imi aduc aminte cand au aparut prima data in Romania, cum erau privite ca jumatati de masini si cum, in timp, au devenit un simbol al utilizatorului smart de masini. Cel putin ca locuitor al capitalei, alegerea masinii ar trebui sa fie extrem de simpla: trebuie sa fie mica, sa te poti strecura si sa poti reduce timpul de ajuns la birou sau acasa, sa consume putin (asta cred ca isi doresc cam toti conducatorii auto), sa polueze cat mai putin (si asa avem una dintre cele mai poluate capitale, abia daca vom mai putea respira in cativa ani, asa ca n-ar fi rau sa ne interesam putin si de mediu).

Asadar, cand voi fi mare, stiu deja ce masina imi doresc.

Iar pentru ca oamenii imi cunosc inclinatiile si pasiunile, tocmai ce am fost invitata in Antwerp la intalnirea fanilor Smart din toata lumea. 😀 Intalnire la care puteti participa si voi daca va inscrieti in concursul organizat pe pagina oficiala Smart pana pe 5 iulie, asa ca, grabiti-va.

Tot gandindu-ma la acest concurs, am gasit si eu o masinuta parcata simpatic, asa cum ii sta bine unui Smart, ce se poate incadra oriunde.

About Andreea

Om de comunicare, trecuta prin agentii, mi-am revendicat felia de tort ce-mi place cel mai mult: crearea de continut. Mai multe informaţii aici.

5 comments

  1. Smart-ul e interesant, dar cred că m-aș simți puțin în nesiguranță. Poate doar așa să mă plimb prin oraș, pe trasee scurte.

  2. Smart-ul nu e deloc unsafe. Am avut si eu ocazia sa ma plimb cu unul si a fost foarte fun. Iar la capitolul parcare, e genial!

  3. Eu nu pot… am incercat, nu am pornit cu prejudecati, dar nu pot… Nu pot sa ma simt in largul meu intr-o masina atat de mica. Poate din cauza ca m-am format ca sofer pe format de Berlina, poate din cauza ca sunt obsedata de siguranta si spatiu personal, poate din motive care sunt doar in subconstient… Cert este ca stau ca pe ace in masini mai mici. In Smart cel putin, a fost nevoie sa cobor dupa nici 2 km de mers prin oras. 🙁 Si ii invidiez pe cei care beneficiaza de minunatia disponibilitatii spatiilor de parcare gratie micutelor masini… :-<

  4. In urma participarii la concurs am castigat excursia pentru doua persoane. Deci ne vedem in Antwerp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *