Chocolate, my love

5 Flares Filament.io 5 Flares ×

Ca o iubitoare de ciocolata ce sunt nu ratez si nu refuz nici o experienta aproape de ea. Ca atare, joi, de ziua femeii, am acceptat frumosul cadou oferit de Rogalski si Heidi  si am mers la fabrica lor de ciocolata, Heidi ChocoWorld

Ati vazut pana acum cum arata Raiul? Nici eu pana la raurile de ciocolata de aici; pana la boabele de cacao nenumarate, acre, dulci, inecacioase, sfiase, dure, din Uganda sau Venezuela; pana la ciocolata lichida (ce nu se poate compara cu nici una dintre tabletele existente pe piata); pana la migdalele rasfatate in sirop si pana la muntii de fistic.

Stiti vorba aceea cu “chocolate doesn’t ask silly questions, chocolate understands”?

Asa intelege ea sa se prefaca in potiune pentru oamenii nefericiti, pentru cei obositi, pentru cei infometati, pentru stari de bine, pentru doruri si amaruri, pentru momente frumoase si pentru el/ea.

Si uite asa se intinde ea lenesa si fierbinte ca o felina plictisita dupa joaca cu prada si se lasa modelata in forme si culori. Se lasa purtata,   inchistata in forme, asezonata cu portocale sau piper rosu, cu florentine sau afine, se lasa transformata in praline sau tablete.

Si ajunge bucuria unui dar, fericirea unui zambet.

Sa va fericeasca si pe voi si sa va insenineze. Iar daca nu stiti unde sa gasiti cele mai variate si bune sortimente, ciocolata cu cele mai multe alune, ciocolata cu mesaje personalizate, numai buna de oferit cadou, eu recomand din inima magazinul de la intrarea din fabrica, situat undeva prin Pantelimon, mai exact pe str. Biruintei nr. 87. Eu am plecat cu doar 5 tipuri de ciocolata si parca deja imi pare rau ca n-am luat mai multa. 😀

About Andreea

Om de comunicare, trecuta prin agentii, mi-am revendicat felia de tort ce-mi place cel mai mult: crearea de continut. Mai multe informaţii aici.

5 comments

  1. Pfoaaa, noi am fost în weekend la muzeul de ciocolată din Barcelona. Dezamăgire totală! Că noi asta voiam să vedem: cum se face ciocolata adevărată! S-o mirosim, s-o gustăm, s-o luăm acasă… yum!

    p.s. Am cunoscut la un moment dat un fost director chiar de la Heidi mi se pare, care lucrase la controlul calităţii. Şi-mi zicea că, în fiecare dimineaţă, trebuia să guste ciocolata, ca să fie corespunzătoare. Să nu fie nici prea dulce, nici prea amară, nici prea caldă, nici prea rece…ca-n basme 😛
    Şi mi-a mai zis că i s-a luat de la atâta ciocolată, că job-ul ăla a vindecat-o definitiv.
    Cred că ar trebui să mă angajez şi eu aşa, ar fi singura şansă! :)))

  2. Charlie and the Chocolate factory 😀 super tare 🙂 ce smileyuri misto, totusi cred ca e nevoie de multa multa rabdare, si fara tremurat :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *