Lectie de gatit

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Ma transform. Si fara luna plina. Vorba unei prietene plecata in Granada, care ma stia fata linistita, ce se apropie de bucatarie doar sa-si faca o cafea sau sa puna ceva in frigider, iar acum,  lectia de facut briose, gatitul mancarii libaneze,  al 3lea curs de gatit, semn clar ca ma transform, imi zice: “tu si omizile…dar rezultatul final conteaza” :)).

Si uite asa, a ajuns Andreea din poveste sa gateasca “tigaie de pui cu legume”, cea mai lunga si anevoioasa reteta din viata ei. De ce? Pentru ca am gatit pentru 10 oameni si va imaginati cat pui si cate legume a trebuit sa maruntim (slava Domnului, am avut un coleg pe cinste, altfel…nu stiu ce faceam: cc: Nicu), dar a iesit si cea mai buna tigaie din lume. 😀

Pe scurt, cum am ajuns eu sa ma joc de-a bucatarul? Unilever- divizia Food Solutions a lansat 8 noi sosuri pentru bucatarii profesionisti si pentru ca e mandra de ele, a invitat cativa bloggeri cu chef de joaca si incercari sa vada ce poate iesi din mainile lor, priceperea bucatarilor profesionisti si sosurile Knorr.

A iesit cam asa:

De ce si-a dorit Unilever sa ne prezinte sosurile sale? Pentru ca a pornit o lupta de educare a gusturilor consumatorilor romani, care, conform studiilor realizate de cercetatorii lor interni, mananca foarte multa mancare uscata, prefera pizza, shaorma si garniturile de cartofi si mananca foarte nesanatos. Astfel, ei isi doresc sa ii convingem pe apropiati si, pe termen lung pe consumatori, sa inceapa sa manance sanatos si sa savureze mancarea, adaugandu-i un sos sau cerand unul cand mananca la restaurant.

Sa mancati sanatos, da?

Leave Your Comment Here