Un weekend special la F64

4 Flares Filament.io 4 Flares ×

Special pentru ca ofera posibilitatea de va cumpara lucruri la care ati tanjit tot anul sau pe care le puteti face cadou persoanelor speciale din viata voastra la preturi mult mai mici. Mai exact va incepe un weekend de reduceri de astazi, 10 decembrie 00.01 pana duminica, 11 decembrie, la ora 23.59.

Eu visez de ceva vreme la un aparat foto extrem de complicat, pe care sa-l invat si sa-l descopar in fiecare zi si care sa ma ajute sa pastrez cumva in culori mai bine definite siluete si imagini din retina mea. Mi-l doresc si sper sa ca anul asta sa fiu un Mos Craciun responsabil si sa mi-l daruiesc. 🙂

Cred, mai degraba sper, ca vor fi cele mai consistente reduceri la categoria aparte foto si mai exact la Nikon D5100. Ar fi taaare dragut sa vad o reducere de 50% la el, ar fi cadoul perfect.

Sa fiti cu ochii pe ei si sa profitati de ocazie pentru a lua niste cadouri faine de sarbatori. Eu una urasc cozile, aglomeratia, mall-urile si nebuniile din preajma sarbatorilor, asadar nu poate decat sa ma bucure initiativa dragilor de la F64.

Si poate, poate tipul ala cu barba si mai in varsta asa citeste bloguri. Asadar, iata un mic whishlist:

  • pentru aparat imi trebuie si un obiectiv pe masura, nu? el e!
  • si bineinteles un mic curs de fotografie

Si daca va luati ceva, sa-mi ziceti si mie, caci de, sunt curioasa ca o mața. 😀

About Andreea

Om de comunicare, trecuta prin agentii, mi-am revendicat felia de tort ce-mi place cel mai mult: crearea de continut. Mai multe informaţii aici.

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *