Portret de familie

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Foto Union a reusit inca o data sa ne faca sa zambim cu toata inima si sa ne surprinda privirile si firea cu o idee ce a capatat forma sub numele de “Portret de familie“. Gandit ca o initiativa a readuce putin din adevaratul spirit al sarbatorilor de iarna, din bucuria pe care o impartasim alaturi de cei dragi si de fericirea de-ai avea aproape, proiectul aduce in prim plan si fericirea de a trimite si primi o carte postala.

Cum puteti face parte din poveste? E atat de simplu: mergeti pe strada Sagetii, la studioul Foto Union, singuri sau cu cineva drag, iar minunatii fotografi, Cristi si Radu,  vor fotografia cea mai buna parte din voi, pe care o vor imprima apoi pe un suport de carte postala. Da, da, chiar veti putea trimite carti postale cu voi prietenilor, familiei, oricui vreti.

Trebuie doar sa va incadrati in perioada 6-13 decembrie si sa veniti cu voie buna! De restul se ocupa Foto Union si partenerii lor in acest proiect, Pepsi si Xerox.

About Andreea

Om de comunicare, trecuta prin agentii, mi-am revendicat felia de tort ce-mi place cel mai mult: crearea de continut. Mai multe informaţii aici.

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *