Spatiu expandat

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

De cand nu te-ai mai oprit sa admiri o cladire, ori sa observi ce nume poarta statuia pe langa care treci zi de zi? De cat timp nu te mai bucuri de frumusetea unei opere de arta pentru ca timpul nu-ti permite sa-ti mai ingrijesti si sufletul?

Proiectul Spatiu Expandat aduce arta in spatiul public si te invita sa te bucuri de ea. Astazi, 8 septembrie, in Parcul Kiseleff, incepand cu ora 19.30 vino sa iei parte la deschiderea primului proiect ce isi propune redescoperirea artei contemporane, descifrarea mesajului transmis de ea si a modului in care poate interactiona cu spatiul in care este inserata.

Lucrarile prezentate au fost realizate in 2011 pornind de la tema migrare si reasezare. Artistii au abordat diferite aspecte ale acestei teme investigand  identitatea personala sau de grup, in contextul lumii actuale definita de schimbare si miscare.

Pielea si corpul/ nomos, Human beeing, Habitat surogatFara titluJurnalEpurareNomazii gri, sunt cele 7 lucrari de arta ce vor anima spatiul bucurestean in perioada 8 septembrie – 31 octombrie 2011.

Si nu in ultimul rand, daca aveti prichindei, sambata si duminica veti avea parte de ateliere de arta pentru copii si prezentari ghidate ale lucrarilor.

    Leave Your Comment Here