Cine mă însoţeşte la Jazz in the city?

15 Flares Filament.io 15 Flares ×

Îmi place să descopăr muzică aproape la fel de mult pe cât îmi place să descopăr oameni. Şi îmi place să văd lucrurile nefiltrate, eruptive, ador oamenii expresivi şi muzica în care simt personalitatea celui ce o interpretează, în care el îşi permite să improvizeze. Iubesc tonalităţi dintre cele mai diferite, de la cele elegante, cele triumfaliste până la cele voluminoase şi erotice, tonalităţi vibrante şi pătrunzătoare.

Astfel că, jazz-ul s-a lipit pe neobservate de mine şi de timpanul meu.

Şi cum nimic nu e întâmplător, dragii de Carmen şi Cosmin, prietenii mei mondeni, organizează un eveniment mirobolant, Jazz in the City, care marchează revenirea pe scena românească a artistului Damian Draghici, eveniment desfăşurat în cadrul Festivalului Internaţional al Artelor Spectacolului Muzical “Viaţa e frumoasă”, ediţia a III-a, organizat de Teatrul de Operetă Ion Dacian.

Tot ei, mi-au oferit posibilitatea de a dărui 4 invitaţii nominale acelora dintre voi care apreciază genul şi îşi doresc să fie parte din povestea jazz-ului ce se întoarce în oraş. Pentru că nu-mi doresc să fiu părtinitoare vreunuia dintre cititorii acestui blog, voi lăsa hazardul să decidă. Aşadar pentru a primi o invitaţie lăsaţi un comentariu mai jos, iar eu voi trage la sorţi 4 cîstigători în data de 8 noiembrie.

Damian Draghici si prietenii săi, printre care Diane Schuur si Eddie Daniels, unii dintre cei mai mari muzicieni ai lumii, vă asteaptă pe 12 noiembrie, orele 20.00, la Sala Palatului, la premiera noului proiect Jazz in the City.

Mai multe detalii găsiţi pe siteul evenimentului.

Biletele pot fi achizitionate prin reţeaua eventim.ro şi de la casa de bilete a Sălii Palatului.

About Andreea

Om de comunicare, trecuta prin agentii, mi-am revendicat felia de tort ce-mi place cel mai mult: crearea de continut. Mai multe informaţii aici.

23 comments

 1. Draga mea, as dori sa te insotesc, daca si sortii vor fi de partea mea 🙂 Am auzit ca e ceva revolutionar prin faptul ca Damian Draghici aduce naiul in muzica jazz. O sa stau cuminte si-o sa tin degetutele incrucisate!

 2. Un nai, Damian Draghici, Eddie Daniels, Diane Shuur, ce poate sa fie mai frumos, mai simplu si mai complex, mai dinamic si static in acelasi timp, si totodata revelator! Mergem? 😛

 3. Eu as vrea sa te insotesc:) In saptamana aia merg la SoNoRo, la Hurts si cred ca s-ar incheia deosebit cu acest concert:)
  So, pick me, pick me!:*

 4. Daca am fost la ultima aparitie a lui Damian Draghici pe o scena romaneasca primesc un bonus de sanse?
  Dar pentru ca e ziua mea in data extragerii? Eh? Pentru asta da, asa-i? 🙂

 5. Mnoa, dupa o seara atat de reusita alaturi de Chopin, n-o fi foc daca ne-om tigani alaturi de Damian, nu? Ca tot se cam face anul de cand am petrecut alaturi de ei, la ultimul concert Damian & Brothers. Acum numai bine vine o schimbare de ritm. Asa ca, da-mi permiti sa-ti ofer bratul, voi fi onorat sa te insotesc 🙂

 6. Impartasim aceeasi placere de a savura libertatea pe care si-o permit artistii adevarati in actele live. Chiar azi recomandam si eu un show care merita vazut. Nu face insa subiectul acestui comentariu. Vreau sa le urez celor 4 sa se bucure de ce vor vedea si mai ales auzi acolo.

 7. Damian m-a impresionat atat prin muzica sa cat si prin atitudinea de viata: daca-ti doresti ceva cu adevarat, fa-o, ai curajul si du-te sa-ti implinesti visele! asta a fost mesajul pe care l-a transmis publicului si chiar am simtit cum te mobilizeaza. (Cand a zis: “daca vrei sa canti jazz, ridica-te si du-te in America sa canti jazz!” am avut tendinta sa ma ridic de pe scaun si sa ma duc 🙂 ))))))))) – gluma 😛 )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *